Hoe en wat over bestellen in de webwinkel?

U kunt via onze Webwinkel op een eenvoudige en snelle manier één of meer jaarboeken van de Overhaal bestellen. Daarnaast bieden wij u hier ook de mogelijkheid om Donateur te worden van de Stichting Historisch Heerhugowaard. 

We bieden de volgende opties aan:

  • Indien u Donateur wenst te worden klikt u hierboven op de menu-optie "Donateur St. Hist. HHW
  • Indien u de meest recentie uitgave van ons jaarboek "De Overhaal" (2021) wenst te bestellen klikt u hierboven op de menu-optie "Overhaal 2021¨
  • Indien u één of meer exemplaten van ons jaarboek De Overhaal uit de periode 2005 tot en met 2020 wenst te bestellen klikt u hierboven op de menu-optie "Overhaal 2005-2020"

Zodra u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een bestelorder via uw mailadres. Daarop vindt u informatie over de verdere afwikkeling van uw bestelling. 

Als u uw bestelling van één of meer exemplaren van "De Overhaal" wenst af te halen dan vervallen de verzendkosten. U kunt hierover, na ontvangst van onze bestelbevestiging, contact opnemen met Mw. Petra Cevat, Bereikbaar via telefoonnummer 072-57 424 61 of via het e-mailadres PetraCevat@historischheerhugowaard.nl.